Aantal personen: 4
300 gr tagliatelle
zout en peper
300 gr diepvriesdoperwten, ontdooid
2-3 el olijfolie
2 grote tomaten, in partjes
handvol basilicumblaadjes, in stukjes
handvol peterselieblaadjes, in stukjes
reepjes schil van 1 kleine citroen
250 gr gerookte forelfilets, in reepjes
Kook de pasta (beetgaar) in ruim kokend water met zout. Kook de doperwten in 2-3 min beetgaar. Verwarm de olie en voeg de uitgelekte doperwten, tomaten, basilicum, peterselie en reepjes citroenschil toe. Roer de forel erdoor en de warme, uitgelekte pasta. Breng op smaak met zout en peper. Bron/inzender:
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |